De tijd waarin wij leven, vraagt steeds meer van een mens, dus van een menselijk lichaam. Stress, weinig tijd door drukte van een veeleisende baan en/ of druk huishouden. Stilstaan en even echt de tijd en aandacht nemen voor onszelf is geen overbodige luxe om gezond te kunnen blijven functioneren. 

“De beste manier om te ontspannen is.....
een weldadige massage”

Chinese hoofd massage

Chinese hoofd massage


Chinese hoofdmassage is een zeer aangename manier om alle stress weg te laten masseren en om alle organen weer in balans te krijgen. Door op het hoofd en gezicht speciale drukpunten te masseren kan de balans in het hele lichaam gunstig beïnvloed worden.


Daarnaast is Chinese hoofd/gezichtsmassage zeer geschikt bij onrust, hoofdpijn en slapeloosheid. Terwijl je behaaglijk en ontspannen ligt, wordt je hoofd, gezicht, nek en schouders gemasseerd op bepaalde drukpunten zodat je spieren zich ontspannen, onrust verdwijnt en je lichaam zich herstelt.

Chinese voet massage

Chinese voet massage


Chinese voetmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Het is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassageprincipes waarbij de voeten, onderbenen en knieën intensief gemasseerd worden. Tijdens de massage worden verschillende acupunctuurpunten behandeld.


Cupping massage

cupping massage


Deze vorm van massage is gericht op de beweging van de energie, het bloed, en lichaams vloeistoffen. De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het lichaam wordt eerst gemasseerd met massageolie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft. Lichaamscellen gebruiken zuurstof en geven koolstofdioxide af. Wanneer lichaamsenergie geblokkeerd raakt, functioneert een cel minder goed en hopen de gifstoffen zich op. Als we pijn ervaren impliceert dit een blokkade in de energiestroom van eender welk deel van het lichaam.

Hotstone massage

Hotstone massage


De Hotstone massage is een weldadige massage. De warmte van de stenen trekt diep in het lichaam. De combinatie van warmte en beweging helpt afvalstoffen af te voeren, het lichaam te ontgiften, stimuleert de organen en kan hiermee het lichaam meer in balans brengen.

Gua Sha massage

Gua Sha massage


Tijdens een guasha behandeling wordt een speciale kruidenolie op het lichaam aangebracht en vervolgens wordt hier met de jadesteen overheen geschraapt. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd afvalstoffen te verwijderen. 

Ontspanningsmassage

ONTSPANNINGSMASSAGE


De Klassieke Ontspanningsmassage wordt gegeven op basis van effleurages, petrisages, strijkingen en knedingen. Allen met respect, warmte en aandacht voor de mens. Hierdoor ontstaat een natuurlijke en verfijnde manier van aanraken, die ontspannend is.


Kruidenstempel massage

Kruidenstempelmassage


Als aan een massage warmte, kruiden en aromaworden toegevoegd, is het gegarandeerd genieten. Spanningen worden minder en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling. Dit kan kruidenstempelmassage allemaal voor je betekenen. De heerlijke geur, de warmte in samenspel met de rustgevende klanken van natuurmuziek begeleiden je in een droomwereld van geborgenheid.

Meridiaan massage

Meridiaan massage


In ons lichaam bevindt zich een netwerk van energiekanalen die meridianen worden genoemd. Hier stroomt Qi doorheen. Met behulp van vingers, duimen en handpalmen wordt geblokkeerde Qi opnieuw in beweging gebracht. Deze doorstroming heft klachten op of vermindert deze, en bevordert bovendien in het algemeen de vitaliteit en gezondheid.

Tuina massage

TuiNa massage


TuiNa kan worden gebruikt voor ontspanning, maar tevens voor het behandelen van een grote verscheidenheid aan medische klachten. Daarom wordt TuiNa ook wel omschreven als Chinese Medische Massage.

Hieronder staan een aantal van mijn andere specialismen. Je kunt hierover meer lezen uit interesse, maar voel je niet verplicht om hier zelf een keuze in te maken. Samen met jou bekijk ik namelijk graag wat er bij jou en je klachten past. Mocht je een specifieke behandeling graag willen, geef dit dan gerust aan!