ALGEMENE INFORMATIE

Wordt een consult vergoed door mijn zorgverzekering?

De meeste zorgverzekeringen vergoeden een acupunctuurbehandeling geheel of gedeeltelijk als je aanvullend verzekerd bent. Kijk in je polis of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezondheidsproblemen hebt, maar geen aanvullende verzekering kan betalen en leeft onder of op de armoedegrens, neem dan alsjeblieft contact met mij op. Door het huidige kapitalistische systeem waarin geld zo enorm dominant is, kan het zijn dat je de weg naar alternatieve zorg niet bewandelt. Schroom niet en maak het bespreekbaar. Ik sta open voor het ruilen van diensten of een andere manier van "vergoeden".

Wordt een massage vergoed door mijn zorgverzekering?

Een massage wordt niet vergoed door de zorgverzekeringen.

Op welke dagen is het mogelijk om een afspraak te maken?

De praktijk is geopend van maandag t/m zaterdag. Een afspraak maak je via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 0186 84 80 89 of 06 36 39 96 34. Je mag me ook een (Whatsapp) berichtje sturen.

Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging?

Ja, ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ZHONG, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde, lidnummer 151073020261. Sinds 2002 ben ik praktiserend lid. Deze beroepsvereniging stelt hoge vaktechnische eisen aan haar leden en controleert regelmatig op de naleving van de statuten en het huishoudelijk reglement. Alle leden zijn verplicht mee te werken aan periodieke visitatie aan de praktijk. Tevens is nascholing vereist om de status van praktiserend lid te behouden.

Kan ik (gratis) parkeren bij de praktijk?

Je kunt je auto gratis voor de schuifdeuren van de praktijk parkeren. Hier zijn ongeveer 3 á 4 plekken om te parkeren. Mocht hier geen plaats zijn, dan wordt je vriendelijk verzocht om je auto op onze parkeerplaats op Zinkweg 220 te zetten, om zo het woongenot van onze buren te respecteren.

Kan ik stage bij je lopen?

Ben je student bij een opleiding voor Chinese Geneeswijzen? Super leuk. Je wereld wordt alleen maar leuker en mooier!

Ik vind het erg leuk om stagiaires te begeleiden in mijn praktijk. Voordat je stagedag begint, wil ik graag van te voren met je kennis maken. Zo heb ik even de tijd om de praktijk te laten zien, te horen wat je tot nu toe geleerd heb en waar je eventueel tegen aan loopt. Op mijn site geef ik je wat informatie, zodat je weet hoe ik werk en wat je bij mij kan verwachten. En uiteraard wat ik van jou verwacht.

Alles is mogelijk bij mij in de praktijk. Van stages tot oefenmomenten. Van één op één begeleiding tot groepsbegeleiding. Van stages met mijn klanten tot stages met eigen klanten. In mijn centrum heb ik een ruimte van 180m2. Dus ruimte genoeg voor groepsbegeleiding. Afhankelijk van je leerjaar en je leerdoelen, gaan we je stagedag(en) zo inrichten, dat je net zo passievol van Chinese geneeswijzen wordt als ik.
Ik kijk erg uit naar onze samenwerking. Tot snel.
Warme groet,
Ursula van Meurs
06- 36399634